CRM / ERP voor ICT bedrijven

stripe

 

OFB is oorspronkelijk opgericht in het jaar 2000. Tot juli 2017 heeft OFB als zelfstandig bedrijf gefunctioneerd. Onze “roots” liggen in de ICT-branche. Oprichter Barend van der Want heeft jarenlang zelf ook een ICT-bedrijf gehad. Voor dit ICT-bedrijf was behoefte aan een brancheoplossing. In eigen beheer is toen een CRM / ERP-pakket ontwikkeld speciaal voor de ICT-branche. Deze ontwikkeling was zo succesvol dat binnen enkele jaren meer dan tweehonderd ICT-bedrijven met totaal meer dan drieduizend medewerkers/ werkplekken met de brancheoplossing van OFB zijn gaan werken. De meeste van deze klanten werken, inmiddels meer dan zeventien jaar nog steeds naar volle tevredenheid met OFB!

De OFB-programma's ondersteunen u bij uw dagelijkse taken en werken zo intuïtief dat u en uw medewerkers met meer plezier, meer zullen presteren!

Per 1 juli 2017 is OFB onderdeel geworden van Novulo Nederland B.V. Hierdoor heeft OFB meer slagkracht gekregen. Novulo werkt met een team van circa 45 medewerkers en met een uniek concept: vanuit zelf te kiezen componenten / APP’s wordt per klant een samenstelling op maat gemaakt. Waarna vanuit deze samenstelling een softwarepakket wordt gegenereerd. Hierdoor heeft u als klant altijd precies de functies die u nodig heeft.

Novulo website: novulo-logo.png

 
 

Medewerkers

stripe

 

person
Yori Bekker
person
Hans van Uden
person
Peter Verhoeven
person
Barend van der Want
 

OFB Software B.V.


Kelvinring 54
2952 BG Alblasserdam
Van Asch van Wijckstraat 4D
3811 LP Amersfoort
Josink Hofweg 9a
7545 PP Enschede